Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Stalen zenuwen én een sterke maag? Walibi Holland is op zoek naar een achtbaantester

Stalen zenuwen én een sterke maag? Walibi Holland is op zoek naar een achtbaantester

Stalen zenuwen én een sterke maag? Walibi Holland is op zoek naar een achtbaantester

Al maanden is het geen optie om even lekker uiteten te gaan en met dit heerlijke weer is er geen enkel terrasje waar we kunnen neerploffen. Ook over een ritje in de achtbaan kunnen we alleen maar fantaseren, want óók pretparken moeten hun deuren al een hele tijd gesloten houden. Baal jij ook zo van dit laatste en kun je niet wachten om de adrenaline weer door je lijf te laten gieren? Dan hebben we de perfecte baan voor je gevonden. Walibi Holland is namelijk op zoek naar een… achtbaantester.

Achtbaantester gezocht bij Walibi

Heb je er ook zo’n hekel aan om soms uren in de rij te moeten staan voor een ritje van pakweg twee minuten in een achtbaan? We feel you, maar nu het al zó lang geen optie is, kijken we daar zelfs bijna naar uit. Maar solliciteer je op de nieuwe vacature bij Walibi Holland, dan hoeft dat ellenlange wachten niet eens. Het pretpark is namelijk op zoek naar iemand die tijdens de lockdown (lees: het hele park voor jezelf) in de attracties wil zitten. “Omdat door de uitgestelde opening van het park de achtbanen langer stil moeten staan zoeken we iemand die ze in beweging blijft houden”, luidt de tekst bij de vacature.

Stalen zenuwen

Als je beschikt over een sterke maag en stalen zenuwen, ben jij degene die het pretpark in Biddinghuizen zoekt. “Als tester ga jij elke ochtend, na een (niet al te zwaar) ontbijt en een kopje koffie, het park op en alle achtbanen van Walibi Holland controleren en testen”, staat er te lezen. Daarbij is het belangrijk dat je meerdere ritjes durft te maken. “Elke achtbaan controleer jij minimaal één keer, maar het liefst meerdere keren op verschillende tijden van de dag én op verschillende plaatsen in de achtbaan.”

Lees ook
Flair TV: Kirsten en Nick genieten van een heerlijk, coronaproof uitje (inspiratie!) met de kids

1 april, kikker in je bil?

Eén kanttekening: de baan van achtbaantester is slechts tijdelijk. Wanneer Walibi weer gasten mag ontvangen, zit de job erop. En we horen je denken: is dit niet gewoon een vroege 1 aprilgrap? Volgens een woordvoerder in elk geval niet; tegenover Omroep Flevoland wordt beweerd dat het om een serieuze baan gaat. Over een paar dagen komen we het hopelijk te weten…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Omroep Flevoland | Beeld: Getty Images, Facebook