Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Schitterende aanbieding: 3 dagen vorstelijk genieten in het noorden

Schitterende aanbieding: 3 dagen vorstelijk genieten in het noorden

Reizen & Uitjes
Schitterende aanbieding: 3 dagen vorstelijk genieten in het noorden

Overnachten als een vorst? Het kan in het paleis dat in de 18e eeuw werd bewoond door de Koninklijke familie!

Flair samen met Fletcher Hotels

In hartje Leeuwarden, in een voormalig koninklijk paleis, ligt Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. De Friese hoofdstad is van alle markten thuis: er is veel historie, maar ook de natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Door de eeuwenoude straten, gevels en monumentale panden proef je het verleden van Friesland. Bezoek er het Fries Museum, maak een boottocht over de grachten of beklim de scheve, niet afgemaakt Oldehove, wat ooit een kerktoren had moeten worden. Daarnaast zijn er vele winkels en boetiekjes. Trek je toch liever de natuur in? Ontdek dan de watergebieden en uitgestrekte bossen van het Friese landschap te voet of per fiets. Je zult je geen moment vervelen!

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof ****
Het 4-sterren Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof kent een rijke historie. Het is gevestigd in een paleis dat in de 18e eeuw werd bewoond door de Koninklijke familie, daarom zijn de hotelkamers ook vorstelijk ingericht. Na een verrassende dag in de stad kun je aanschuiven voor een culinair diner in Restaurant Us Heit. Sluit daarna de dag ontspannen af in de sfeervolle lounge, onder het genot van een hapje en een drankje.

Arrangement

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x culinair 3-gangen diner
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi

Tarief: €129 p.p.

Dit arrangement is geldig t/m aankomst 31-08-2017 (m.u.v. feestdagen en evenementen) o.b.v. verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer. De prijs is exclusief tax and handling fee (€2 p.p.p.n.) en weekendtoeslag bij verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht (€5 p.p.p.n.).

 

Meer informatie of reserveren? Ga naar www.hotelstadhouderlijkhof.nl/flair
of bel 058 – 216 21 80

Shoppen is altijd een goed idee