Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Love handles? Ga hoelahoepen!

Love handles? Ga hoelahoepen!

Love handles? Ga hoelahoepen!

Low budget trainen voor een platte buik? Vergeet dat dure abonnement op de sportschool en schaf een hoelahoep aan. bovendien kun je het gewoon thuis doen en maakt het swingen je ook nog eens vrolijk. 

Hoelahoepen is dus echt niet meer alleen voor kinderen. Je hebt tegenwoordig hoelahoeps speciaal voor volwassenen. Deze zijn groter en zwaardere dan de gewone hoelahoep, waardoor je minder snel rond hoeft te draaien. Hierdoor wordt het hooghouden eenvoudiger.

Weg met die love handles

Het grote voordeel van hoelahoepen is dat het goed is voor je buikspieren. Je taille en heupen worden er slanker van als je het een paar keer per week doet. Dus ideaal als je van die vetrolletjes af wilt. Daarnaast maakt hoelahoepen je soepeler, heb je minder snel last van lage rugpijn en vermindert het spanning. En tot slot: je verbrandt er ook nog eens veel calorieën mee. Zo blijkt uit een studie van de Universiteit van Wisconsin dat je met een half uurtje hoelahoepen gemiddeld zeven calorieën per minuut verbrandt.

Wil jij ook hoelahoepen?

Wil je ontdekken of hoelahoepen iets voor jou is? Bekijk dan onderstaande video. Het is een tien minuten durende oefening waarbij je de basisvaardigheden leert van het hoelahoepen of -dansen (want zo kunnen we het ook noemen).

Ben je overtuigd? Via Bol.com kun je professionele hoelahoepen kopen.

Is hoelahoepen ook iets voor jou? Of doe je het al?

Bron: Margriet.nl