Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Bíjna ‘kale’ Kristen Stewart in eerste trailer nieuwe horrorfilm ‘Underwater’

Bíjna ‘kale’ Kristen Stewart in eerste trailer nieuwe horrorfilm ‘Underwater’

Reizen & Uitjes
Bíjna ‘kale’ Kristen Stewart in eerste trailer nieuwe horrorfilm ‘Underwater’

De eerste trailer van onderwater horrorfilm ‘Underwater’ is verschenen! Een team gaat ruim elf kilometer onder de zee in de grond boren, maar een oud kwaad ontwaakt en begint de onderwaterbasis kort en klein te slaan.

Claustrofobische film

Kristen Stewart speelt de hoofdrol en lijkt duidelijk naar Sigourney Weaver in Alien (1979) te hebben gekeken. Geen slechte inspiratiebron voor een claustrofobische film waar geheimzinnige monsters in de duisternis schuilen.

Aardbeving? Ja ja…

Waar de film precies over gaat? MovieMeter omschrijft het als volgt: “Een team bestaande uit diepzee-onderzoekers krijgt te maken met een aardbeving die het ondergrondse laboratorium volledig verwoest. Nu moeten de leden alles op alles zetten om te kunnen overleven.” De vraag is natuurlijk, was die aardbeving wel een gewone aardbeving?

Lees ook
‘I Know What You Did Last Summer’-vibes in nieuw seizoen ‘American Horror Story’

Lekke bezig, Kris

Underwater verschijnt 27 februari 2020 in de bioscoop. Kristen keert echter al eerder terug op het witte doek: op 14 november gaat de reboot van Charlie’s Angels in première, waarin ze eveneens een bikkelharde tante speelt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee