Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Tips voor stralend witte tanden!

Tips voor stralend witte tanden!

Tips voor stralend witte tanden!

Wat je kunt doen voor een perfecte glimlach? De beste mooimakers op een rijtje!

Tips voor witte tanden

 • Vullingen vervangen
  Vraag bij je eerstvolgende afspraak of je tandarts je lelijke vullingen wil vervangen door witte. Vraag je mondhygiënist ook om een ‘airflow polish’, waarbij je tanden met een speciaal poeder extra schoon worden ‘gestraald’.
 • Flossen
  Een van de top-do’s voor een schoon en stralend gebit is flossen, het liefst met een rager. Dit verwijdert en voorkomt tandplak (dus verkleuring) tussen de tanden.
 • Drinken door een rietje
  Alles wat vlekken achterlaat op een wit T-shirt, zoals rode wijn en koffie, doet dat ook op je tanden. Beperk deze dranken tot een minimum of drink door een rietje om contact met de tanden te vermijden. Let op: roken is ook een grote boosdoener!
 • Optisch witter
  Door de juiste lipstick te dragen kun je je tanden optisch witter laten lijken. Ga altijd voor een (donkere) kleur met een blauwe ondertoon. Een lipstick met een oranje ondertoon doet juist het tegenovergestelde.
 • Strips van Smile Lab
  Wil je witte tanden krijgen zonder er veel voor te doen? Smile Lab doet het voor jou. Het is heel makkelijk om te gebruiken en nog belangrijker: veilig voor je tanden. Na één of twee keer het gebruiken van de strips zie  je al een groot verschil. Bekijk alle producten van Smile Lab op een rijtje. Handig!

Lees en bekijk ook: