Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Een duik nemen in een roze (!) zwembad vol marshmallows? Het kan binnenkort in Amsterdam

Een duik nemen in een roze (!) zwembad vol marshmallows? Het kan binnenkort in Amsterdam

Reizen & Uitjes
Een duik nemen in een roze (!) zwembad vol marshmallows? Het kan binnenkort in Amsterdam

Een roze zwembad vol marshmallows waar je nog in mag duiken ook, do we even need to say more? Amsterdam is binnenkort weer een hotspot rijker waar je niet alleen dít kunt doen, maar óók kunt feesten onder honderden glinsterende discoballen.

Als je een keer iets heel anders wil doen in onze prachtige hoofdstad dan een drankje hier en daar, shoppen of lunchen, ben je bij WONDR aan het juiste adres. Bij de gloednieuwe pop-upexperience – die op 18 september (t/m 18 maart 2020) haar deuren opent – vind je vijftien interactieve installatieruimtes die samen een ware, artistieke speeltuin van maar liefst 1200 vierkante vormen voor jong en oud.

Fotogeniek

En je begrijpt: met een roze zwembad en een tropische jungle vol kleurrijke bomen is het niet alleen de plek waar je moet zijn om je inner child te ontdekken, maar zeker ook als je op zoek bent naar een Instagrammable spot. De snacks die je in het WONDR Café vindt, zijn er overigens ook op afgestemd.

Kleur

“Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië en merkte dat ik in de wintermaanden in Nederland de zon en de kleur miste in het dagelijks leven”, aldus oprichtster Sarah Mendes. “Daarom wil ik in deze koude en grijze periode Nederlanders een plek bieden waar de zon altijd schijnt en waar zij ondergedompeld kunnen worden in een bad vol kleur en verwondering.”

Lees ook
Op zoek naar een fotogeniek plekje? Instagrammers poseren massaal voor de wasmachine

Boeken maarrr

Dan nog even wat praktische info: je vindt WONDR in Amsterdam-Noord. De experience is 7 dagen per week geopend en hoewel het pas over een tijdje open gaat, kun je je nú al verzekeren van tickets.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WONDR Experience – Open 18/09 (@wondr.experience) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WONDR Experience – Open 18/09 (@wondr.experience) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: WONDR

Shoppen is altijd een goed idee