Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Relax | Creëer thuis je spa

Relax | Creëer thuis je spa

Relax | Creëer thuis je spa

Wist je dat de gemiddelde vrouw 2,2 jaar van haar leven in haar badkamer doorbrengt? Dit is volgens ons dan ook dé plek voor wat welverdiende me time. Volg onderstaande stappen en creëer thuis je eigen spa.

Voorbereiden

Zet je telefoon en computer uit. Je mag niet gestoord worden, ontspannen staat voorop. Een ontspannen muziekje kan je opzetten, beter geen radio. Zet kaarsjes in je badkamer, hang je badjas over de verwarming (lekker als je straks klaar bent) en zet een heerlijk geurende douchegel of badschuim klaar.

Reinigen

Ga voor een uitgebreide warme douche of bad. Hierdoor gaan je poriën open staan en je huid glanzen. Scrub je lichaam en sla vooral niet je voeten over. Spoel de scrub goed af. Nu is het tijd voor je gezicht. Breng de scrub aan op je vingertoppen en masseer deze met ronddraaiende bewegingen zachtjes over je gezicht. Spoel goed af en breng een kalmerend gezichtsmasker aan.

Gezond haar

Was je haar met shampoo en conditioner en eindig met een haarmasker om je haar te voeden. Sla een handdoek om het natte haar, zo wordt het masker goed opgenomen.

Ontspannen

Nu is het tijd voor ontspannen en om de maskers te laten intrekken. Geniet van de muziek, de aroma van de douchegel of het badschuim of het flikkeren van het kaarsje. Sluit je ogen en probeer aan niks te denken en let op een regelmatige ademhaling. Als het goed is, kom je zo tot rust.

Spoelen

Spoel beide maskers en je huid goed af en spring in je warme badjas. Smeer nu je lichaam in met een goede bodylotion. Vergeet wederom niet de voeten.

Schoonheid

Je bent, als het goed is, schoon en ontspannen. Als finishing touch verzorg je je nagels en breng je (naturel) make up aan. Zo kan je er weer even tegen aan.

Bron tekst: Cijfers.net, Style Today