Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Wil je naartoe: dit roze strand in Amsterdam opent bíjna en is nu al een droom die uitkomt

Wil je naartoe: dit roze strand in Amsterdam opent bíjna en is nu al een droom die uitkomt

Wil je naartoe: dit roze strand in Amsterdam opent bíjna en is nu al een droom die uitkomt

Het mocht even duren, maar de zomer komt steeds dichterbij en eindelijk stijgen de temperaturen – na een lente vol regen – al even boven de twintig graden. We genieten dan ook met z’n allen weer volop van de open terrassen, maar binnenkort komt er wel een heel bijzondere hotspot bij. Het klinkt misschien als een sprookje, maar niets is minder waar. In Amsterdam vind je namelijk deze zomer een roze strand. ROZE. Van de stoelen tot de tafels en zelfs het zand. Need we say more?

Roze strand in Amsterdam

Weet je nog, die hotspot in Amsterdam waar je een duik kunt nemen in een zwembad vol marshmallows? Het dreamteam achter die plek heeft nu iets nieuws bedacht, namelijk een roze (!) strand waar je in de aankomende weken hoe dan ook een bezoekje aan wil brengen.

Pink Beach by WONDR

Wie, wat, waar, hoe? Wij vertellen het je. De nieuwe place to be heet Pink Beach by WONDR en ligt op zo’n tien minuten van Amsterdam Centraal. Oók ideaal voor een uitje als je niet in de hoofdstad woont, dus. Je vindt er onder meer een heerlijk strand met roze zand en palmbomen, en een terras van maar liefst 300 vierkante meter. Om je echt even op vakantie te wanen, bestel je een van de cocktails van de kaart om de ervaring compleet te maken.

Lees ook
IJskoude cocktail: de frosé is perfect voor de warme zomer en zó maak je hem

Vriendinnen klaar, boeken maar

Je kunt al bíjna naar Pink Beach by WONDR, want vanaf 8 juni (lees: morgen) opent het roze strand in Amsterdam. Een ticket kopen hoeft niet, maar een reservering maken is wél handig. Hiervoor is een aanbetaling nodig om je te verzekeren van een plekje, maar die wordt uiteindelijk van de rekening afgetrokken. Wij zouden zeggen: trommel je vriendinnen maar op voor een zalige én Instagrammable middag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Pink Beach by WONDR, Instagram