Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Alleen met je eigen vrienden naar de film? Bij Pathé kun je nu je eigen privézaal reserveren

Alleen met je eigen vrienden naar de film? Bij Pathé kun je nu je eigen privézaal reserveren

Alleen met je eigen vrienden naar de film? Bij Pathé kun je nu je eigen privézaal reserveren

Een bioscoopuitje kan gelukkig weer sinds 1 juni, maar voor bioscopen is het, met maximaal dertig man per filmzaal, dweilen met de kraan open. Gelukkig bieden de beperkte corona-omstandigheden en lege zalen ook ruimte voor creativiteit. Altijd al eens een bioscoopzaal voor jezelf en je vrienden willen hebben? Het kan nu.

Met je besties een privé-uitje

Voorheen waren privézalen enkel te boeken voor bedrijven, maar mede-vanwege de coronamaatregelen maakt de bioscoopketen dit nu ook beschikbaar voor particulieren, zo meldt Pathé in een persbericht. Je kunt nu dus met je hele vriendengroep of familie genieten van een uniek uitje. Da’s nog ééns een tof verjaardagsfeest, niet?

Pathé Privé

Een eigen zaal huren, kan via Pathé Privé. Dat kan al vanaf 19 euro per persoon voor een 2D-film, waarbij een bak popcorn en een lekker drankje inbegrepen zijn. Een kleine kanttekening: voor een privé-zaal moet voor het maximale aantal personen (dertig dus, in ieder geval nog de hele maand juni) worden betaald. Op z’n goedkoopst ben je dan dus € 570,- kwijt. Of je dat dan door dertig personen deelt, of door twee, maakt Pathé verder niet uit. In de zaal zullen de huidige coronaregels wel gewoon worden nagestreefd. Mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen, moeten gewoon 1,5 meter afstand houden.

Lees ook
Vanaf 1 juni kan het weer: zó anders gaat je bioscoopbezoek er uitzien door corona

Kiezen uit alle films

“Bezoekers kiezen zelf hun film uit de topfilms die op dat moment in de bioscopen draaien”, laat een woordvoerder van de keten weten. Bij het maken van een reservering verschijnt een lijstje met films om uit te kiezen, maar bestaat ook de mogelijkheid om een andere film aan te vragen. Meteen dit weekend genieten van een privévoorstelling? Dat gaat helaas niet. bij het reserveren moet je rekening houden met een verwerkingsperiode van twee weken. Nu boeken, dus, en dan nog héél even geduld.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: iStock