Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Is weer eens wat anders dan een luchtbed: opblaasbare spelletjestafel te koop voor een verfrissende maar actieve zomer

Is weer eens wat anders dan een luchtbed: opblaasbare spelletjestafel te koop voor een verfrissende maar actieve zomer

Is weer eens wat anders dan een luchtbed: opblaasbare spelletjestafel te koop voor een verfrissende maar actieve zomer

Dobberen in een zwembad is met deze temperaturen geen slecht idee. Maar na een paar uur op een ligbed te hebben gedreven, ga je je misschien wel vervelen. Koop dan een opblaasbare spelletjestafel voor deze zomer. Daarmee kom je de zomer gegarandeerd door.

Opblaasbare spelletjestafel

Verder dan een waterballon overgooien, een watergevecht houden en een voorwerp opduiken kom je waarschijnlijk niet als je een waterspelletje moet bedenken. Gelukkig komt daar met een opblaasbare spelletjestafel verandering in. Daarmee kun je je favoriete kaartenspellen zoals UNO of een oud potje Pesten gewoon in het water spelen.

Drankje erbij?

Doormiddel van twee stoelen en een tafeltje kun je samen met een vriend of vriendin een ouderwets kaartspelletje spelen terwijl je geniet van het verfrissende water. De opblaasbare stoeltjes zijn vast te maken aan het drijfende tafeltje zodat je spelletje niet zomaar kan wegdrijven als het nét spannend wordt. In de stoelen is een bekerhouder gemaakt waardoor je tijdens een spannend spel kan genieten van een verfrissende cocktail. Maar? Hoe blijft je spel eigenlijk droog?

Waterproof spelletjes spelen

Bij de opblaasbare spelletjestafel wordt ook een waterproof kaartenspel geleverd! Een lange pokeravond kan dus gewoon zonder tegenslagen. Voor ongeveer €50,00 kun je deze spelletjestafel hier scoren. Hete zomerdagen, here we come!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Man Man | Beeld: Gettyimages