Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Olijfolie voor zijdezacht haar

Olijfolie voor zijdezacht haar

Olijfolie voor zijdezacht haar

Goede verzorging voor je lokken is erg belangrijk. Het klinkt misschien raar, maar olijfolie beschermt je haar en voorkomt dat het futloos wordt. Dit maakt ons wel erg nieuwsgierig! We laten zien hoe je het moet aanbrengen voor het beste resultaat.

Doe een klein beetje olijfolie in een kommetje en verwarm dit in de magnetron. Let wel op dat het niet té heet wordt, een lauwwarme temperatuur is perfect. Breng vervolgens de olijfolie aan in je haar, masseer het goed door. Als je dit hebt gedaan steek je je haar op met een haarspeld of met een elastiekje.

Vervolgens wikkel je jouw haar in een douche-cap of bijvoorbeeld in aluminiumfolie. Hierna is het tijd om het in te laten trekken. Dit moet tussen de 30 en 45 minuten blijven zitten. Ondertussen kun je heerlijk ontspannen met een goed boek, of natuurlijk met een fijne serie.

Als de minuten verstreken zijn is het tijd om onder je haren te wassen. Stap onder de douche en spoel de olijfolie weg met shampoo. Gegarandeerd dat jouw haren hierna zijdezacht zijn. Succes!

Lees ook: