Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Oh McGod! Er komt een nieuwe McFlurry-smaak en die doet ons nu al watertanden

Oh McGod! Er komt een nieuwe McFlurry-smaak en die doet ons nu al watertanden

Reizen & Uitjes
Oh McGod! Er komt een nieuwe McFlurry-smaak en die doet ons nu al watertanden

Hoewel de temperaturen er nog niet echt op lijken (het wordt beter!), mag de zomer dubbel en dwars gevierd worden. Dat weet ook McDonald’s en daarom lanceert de keten een nieuwe McFlurry. En geloof ons, daarvoor wil je zo snel mogelijk door de McDrive. 

Houd jij ook áltijd een plekje over voor een overheerlijke McFlurry als je een bezoekje brengt aan de fastfoodketen? Snappen we volkomen. En als je dat niet al deed, ga je dat met de komst van de nieuwe smaak waarschijnlijk wél doen.

Lees ook
Say what? Dit is je waarschijnlijk nog nooit opgevallen aan de nuggets van McDonald’s

Appeltaart

Vanaf dinsdag 16 juli introduceert McDonald’s namelijk de McFlurry – houd je vast – Apple Pie & Toffee. Dat betekent het romige softijs dat je van het restaurant gewend bent, overgoten met karamelsaus én met stukjes stukjes toffee en krokante Apple Pie crumbles. Liever een ander sausje of een andere topping? Bij McDonald’s zijn ze de moeilijkste niet en dus mag je ook dit ijsje helemaal naar je eigen hand zetten. Mocht je dat ondanks deze gouden combinatie willen, natuurlijk. Wij plannen in elk geval alvast ons volgende bezoekje aan de keten! #watertanden

Mcflurry apple pie

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, McDonald’s

Shoppen is altijd een goed idee