Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Wordt deze film onze nieuwe lievelings? Nieuwe beelden ‘Toy Story 4’ online

Wordt deze film onze nieuwe lievelings? Nieuwe beelden ‘Toy Story 4’ online

Reizen & Uitjes
Wordt deze film onze nieuwe lievelings? Nieuwe beelden ‘Toy Story 4’ online

‘DUDE THE NEW 3D ANIMATION IS NEXT LEVEL! IT’S ABSOLUTELY INCREDIBLE!’ Zo (nou ja, we hebben voor de leesbaarheid wel even het aantal uitroeptekens aangepast) luidt een van de vele positieve reacties op de gloednieuwe beelden van Toy Story 4. Disney Pixar heeft een nieuwe teaser het web opgegooid en fans zijn hysterisch.

Lees ook
Maak kennis met hilarisch knuffelduo in nóg meer nieuwe ‘Toy Story 4’-beelden

Keep your eyes on the prize

In de beelden zien we cowboy-held Woody samen met schaapherderin Little Bo Beep – tegenwoordig niet langer in onhandige hoepeljurk, maar lekker feministisch in praktische pofbroek – over de kermis lopen. Een kermis zo prachtig, Disneyland is er niets bij (ha!). Het lijkt alsof je naar een (zoals we dat tegenwoordig hip noemen)live action-film zit te kijken… Maar terwijl Woody dromerig om zich heen kijkt, zit Buzz Lightyear in de penarie. Hij wordt gevangengenomen door een kermisexploitant en hangt nu als prijs achter in een kraampje. Wat nu?

Wij zijn er klaar voor!

Twee maanden geleden werd de wereld verblijd met de eerste trailer van Toy Story 4. Dat aantal views heeft inmiddels de vijf miljoen aangetikt. Niet lang daarna volgde de tweede trailer, die al bijna de zes miljoen views aantikt. Het moge duidelijk zijn: na een pauze van negen jaar is de wereld klaar voor een nieuw deel van de o zo geliefde Toy Story-reeks.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee