Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > NIEUW GADGET: de perfecte selfie was nog nooit zo easy

NIEUW GADGET: de perfecte selfie was nog nooit zo easy

Iedereen kent de struggle wel: op de camera-knop drukken terwijl je je telefoon zo goed mogelijk probeert vast te houden. De meest ongemakkelijke poses komen eraan te pas wanneer we onszelf zo mooi mogelijk op de gevoelige plaat proberen vast te leggen. Dankzij dit nieuwe gadget komt daar een einde aan! Wij zijn alvast fan van deze lifehack.

Herkenbaar: de perfecte selfie proberen nemen, maar net niet bij de cameraknop kunnen, waardoor je een foto met een raar gezicht krijgt, die uiteraard in de prullenmand eindigt. De selfiestick is een oplossing, maar het kan nóg praktischer met PopSockets, de geniale nieuwe smartphonegadgets.
1581158

De perfecte selfie

Dit hebbeding plak je op de achterkant van je telefoon. Perfect voor een stevige grip tijdens selfies, maar ook handig om een filmpje te bekijken in de trein. Bovendien kun je je oortjes ook rond de PopSocket draaien. Celebs kunnen al niet meer zonder deze musthave; Gigi Hadid en Kendall Jenner werden al meerdere keren gespot met de PopSocket.

Op de site kun je ook zelf je PopSocket creëren, van luipaardprint en fluorroze tot basic wit. Maak je trouwens geen zorgen over de ‘bult’ op je smartphone. Je kunt het gadget gewoon weer plat maken wanneer je het niet gebruikt. Je koopt de PopSocket hier voor slechts € 15,99. Hieronder vind je onze favorieten op Instagram.

@gigihadid makes taking the perfect #selfie look so easy… with a little help from her #popsocket Een foto die is geplaatst door Pop Sockets UK (@popsockets_uk) op

Pop in to spring with bold, fresh colours #popsockets ⭐️ #spring #pink #yellow

Een foto die is geplaatst door Pop Sockets UK (@popsockets_uk) op

Lees ook