Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Musthave voor de komende warme dagen: deze briljante wijnkoeltas mét tapkraan scoor je voor een prikkie

Musthave voor de komende warme dagen: deze briljante wijnkoeltas mét tapkraan scoor je voor een prikkie

Reizen & Uitjes
Musthave voor de komende warme dagen: deze briljante wijnkoeltas mét tapkraan scoor je voor een prikkie

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en er zijn géén plensbuien of windvlagen die het aangename weer verstoren. Man, wat is het lekker om buiten te zitten vandaag. En beter nog: heel de week – ínclusief het pinksterweekend – wordt het genieten geblazen. Het is dan ook geen slecht idee om een rustig (wij benadrukken: rustig) plekje op te zoeken in de natuur en daar even te relaxen. Glaasje ijskoude wijn erbij; niets meer aan doen.

Koeltas voor wijn

Een flesje wijn meenemen als je gaat picknicken – op anderhalve meter afstand, uiteraard – is natuurlijk altijd een goed idee. Maar een lauw drankje, dat wil niemand. Een koeltas is dan ook geen overbodige luxe. En wij hebben er eentje ontdekt die je linea recta op jouw verlanglijstje wil zetten. Sterker nog, je gaat er meteen een sprintje naar de winkel voor willen trekken. Het ding is namelijk niet alleen briljant, maar kost ook nog eens bíjna niets.

Tappen, maar

Oké, let’s get to the point. Bij HEMA vind je een koeltas in de schappen waarin precies een wijnbox past. Je weet wel, zo’n ding met een tapkraan eraan. De rugzak houdt het drankje lekker koel en bevat onderaan een gat waar precies het kraantje van de wijnbox doorheen past. Zo heb je dus altijd koude wijn binnen handbereik, die je gemakkelijk in een glas laat stromen.

Lees ook
Cheers! De roséwijn-slushpuppie is het perfecte drankje voor de komende warme dagen

Zacht prijsje

Zoals we van HEMA gewend zijn, is de rugzak rete-handig én heeft-ie een leuke print. Ook gaat de wijnkoeltas voor een klein bedrag over de (online) toonbank; voor 12,50 euro is-ie van jou. Nou, waar wacht je nog op?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We drinken er nog een drankje op.

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee