Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Komedieheldin Elise Schaap van een andere kant: dít is de loeispannende trailer van haar nieuwe film

Komedieheldin Elise Schaap van een andere kant: dít is de loeispannende trailer van haar nieuwe film

Komedieheldin Elise Schaap van een andere kant: dít is de loeispannende trailer van haar nieuwe film

Elise Schaap kunnen we met recht de komediekoningin van Nederland noemen, met onvergetelijke rollen in ‘Familie Kruys’, ‘De TV Kantine’ en ‘Undercover’. Haar nieuwste project is van een iets ander kaliber: in ‘Mijn vader is een vliegtuig’ van regisseur Antoinette Beumer – een giga spannende dramafilm – speelt ze een serieuze hoofdrol en dít is de meeslepende eerste trailer.

Mijn vader is een vliegtuig

Auteur en regisseur Beumer, die eerder hits maakte als Loft, Soof en De gelukkige huisvrouw, verfilmde de gelijknamige roman waarmee ze in 2018 debuteerde. De hoofdrollen zijn naast Elise Schaap voor Pierre Bokma, Maarten Heijmans en Stefan Rokebrand. Zij zullen allemaal aanwezig zijn bij de wereldpremière op het Nederlands Film Festival in Utrecht op 24 september, waar de film de openingsfilm zal zijn.

Nachtmerries

In Mijn vader is een vliegtuig volgen we Eva, een vrouw die alles lijkt te hebben. Een mooi gezin, een succesvol bedrijf en binnenkort het huis van haar dromen. Dan sterft haar moeder en beginnen de nachtmerries.

Lees ook
We mogen weer! Dít zijn de films die je deze zomer in de bioscoop wil je zien

Om gek van te worden

Zoals in de synopsis van het drie jaar geleden gepubliceerde boek te lezen valt: “Eva wordt steeds angstiger en raakt ervan overtuigd dat er gevaar dreigt voor haar en haar kinderen – langzaam maar zeker verliest ze haar grip op de werkelijkheid. Ze gaat op zoek naar de oorsprong van haar angsten en ontdekt hiaten in haar geheugen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader, die al 33 jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, is dat het begin van een ontdekkingstocht naar het verleden.”

Mijn vader is een vliegtuig draait vanaf donderdag 30 september in de Nederlandse bioscopen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Bron: ANP | Beeld: Still