Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Meedoen aan ‘Het Spaanse Dorp’? Het programma zoekt nog kandidaten

Meedoen aan ‘Het Spaanse Dorp’? Het programma zoekt nog kandidaten

Reizen & Uitjes
Meedoen aan ‘Het Spaanse Dorp’? Het programma zoekt nog kandidaten

Het programma ‘Het Spaanse Dorp’ was vorig jaar dé zomerhit van RTL. De vijf Nederlandse families die een klein dorpje nieuw leven in probeerden te blazen, zorgden voor dagelijks vermaak. En er is goed nieuws voor de fans: de makers van deze realityserie zijn nog op zoek naar kandidaten!

Ben jij de avontuurlijke kandidaat die de makers zoeken voor het nieuwe seizoen?

Polopos

Vorige zomer speelde het programma zich af in Polopos, waar Nederlandse koppels een onderneming moesten starten. Nu Polopos weer op de kaart staat, verhuist het programma komend seizoen naar een nieuw dorp in Spanje. En daarbij zijn de makers nog op zoek naar ondernemende kandidaten. Productiehuis Blue Circle plaatste op Instagram dan ook een oproep om creatieve koppels te werven!

“Na het succes van ‘Het Spaanse Dorp Polopos’ komt het RTL4-programma terug! Dromen jullie als gezin of stel van een avontuur in het prachtige Spanje? Geef jullie dan op “, schrijft Blue Circle Casting.

Lees ook: ‘Polopos’-kijkers zowel ‘misselijk’ als melig bij nieuwste aflevering

Geheim

Hoewel de locatie nog even geheim blijft, krijgen we wel in de Instagram-video al wel een glimp te zien van het nieuwe Spaanse dorp waar het nieuwe seizoen zich afspeelt. “Zijn jullie als stel of gezin creatief, ondernemend en willen jullie helpen dit nieuwe Spaanse dorp op de kaart te zetten?”, staat er bij de oproep van Blue Circle. Wanneer het nieuwe seizoen van Het Spaanse Dorp te zien is, is nog niet bekend.

Wil jij je opgeven? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: RTL Beeldbank – Cristina Ruiz Foto

Shoppen is altijd een goed idee