Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Dat wordt smullen: McDonald’s komt met nieuwe variant van Chicken McNuggets

Dat wordt smullen: McDonald’s komt met nieuwe variant van Chicken McNuggets

Dat wordt smullen: McDonald’s komt met nieuwe variant van Chicken McNuggets

Zeg maar dag tegen je eventuele dieet: McDonald’s heeft namelijk een nieuwe variant van de welbekende Chicken McNuggets op de menukaart gezet. Er is alleen wel een kleine ‘maar’: je kunt ze namelijk maar voor een bepaalde tijd bestellen!

Vegetarische variant

Eind vorig jaar verraste de fastfoodketen de veggies onder ons al met een vegetarische variant van de Chicken McNuggets. Deze zijn vanaf vandaag weer terug van weggeweest en dus kun je weer bij McDonald’s terecht voor de zogeheten Veggie Nuggets. In een nieuw jasje, want ze zijn vernieuwd. Wel zijn de op basis van zuivel en natuurlijke vezels nuggets qua smaak uiteraard nog steeds om je vingers bij af te likken.

Spicy Nuggets

Maar de Veggie Nuggets is niet de enige nieuwe toevoeging op de menukaart. McDonald’s heeft namelijk ook een nieuwkomer aan het assortiment toegevoegd: de Spicy Nuggets. Ben jij niet vies van pittig eten en ben je dol op de Chicken Mcnuggets? Dan zijn de Spicy Nuggets dé reden waarvoor je nu gelijk een ritje naar de dichtstbijzijnde McDonald’s wil maken. De Spicy McNuggets zijn hetzelfde als de normale variant, maar lekker pittig door de toegevoegde cayennepeper en jalapeño pepers.

Lees ook
NOM: McDonald’s in Duitsland verkoopt Camembert donuts

Tijdelijk in het assortiment

Helaas kunnen we niet heel lang van zowel de Veggie Nuggets als de Spicy McNuggets genieten. In Nederland zullen ze naar verluidt maar tot 5 oktober op het menu blijven staan. Daarna verdwijnen beide snacks weer voor een bepaalde tijd uit het assortiment. Dat wordt de komende tijd dus heel wat ritjes naar de lokale fastfoodketen. Enne, wanneer je ze dan nuttigt; check dan gelijk even deze fun-fact. Wedden dat je nooit meer normaal naar je McNuggets kijkt?

Posted by McDonald's on Tuesday, September 1, 2020

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: McDonald’s, Glamour | Beeld: Facebook, iStock