Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Onweerstaanbaar: McDonald’s komt met een nieuwe McFlurry-smaak die je moet proeven

Onweerstaanbaar: McDonald’s komt met een nieuwe McFlurry-smaak die je moet proeven

Reizen & Uitjes
Onweerstaanbaar: McDonald’s komt met een nieuwe McFlurry-smaak die je moet proeven

De lente is nu echt begonnen en dat betekent dat het langzamerhand weer tijd wordt voor ijsjes! McDonald’s speelt daar goed op in en komt met een nieuwe smaak McFlurry. En geloof ons, daar word je heel blij van.

Dat we van ijsjes houden, valt niet te ontkennen. Sinds de introductie van McFlurry, alweer 19 jaar geleden, hebben we in Nederland ruim 200 miljoen McFlurry’s gegeten. Dat komt neer op bijna 3.000 (!) McFlurry’s per uur.

Lees ook
Hap slik zeg: ‘Als we meer geld hebben, wil ik uit eten bij McDonald’s’

Lekker romig

Vanaf 26 maart is de nieuwe smaak te verkrijgen. En die smaak is… McFlurry Red Fruit & Meringue! Een heerlijke creatie van romig softijs met stukjes rood fruit (aardbeien en cranberries) en aardbeiensaus, tot in de perfectie afgestyled met zalige toefjes roze en witte merengue. Perfect voor het aanstaande lenteweer! De McFlurry Red Fruit & Meringue is t/m maandag 15 juli exclusief verkrijgbaar bij McDonald’s. Nóg een reden om door de McDrive te rijden, dus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: McDonalds

Shoppen is altijd een goed idee