Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 x leuk op de buis dit najaar

5 x leuk op de buis dit najaar

5 x leuk op de buis dit najaar

Het is bijna september en dat betekent een nieuw televisieseizoen. Maar voor welke programma’s moeten we dit najaar de kijkbuis aanzetten en de popcorn uit de kast halen? Flair geeft 5 tips! 

Patty’s Big Fat Ibiza Wedding

Vind jij Patty Brad ook altijd zo hilarisch? Dan moet je vanaf 22 augustus op vrijdagavond zappen naar SBS6 voor Patty’s Big Fat Ibiza Wedding. In de weken voorafgaand aan haar huwelijk op Ibiza wordt diva Patty gevolgd. Van het uitzoeken van de trouwjurk tot de zware workouts in de sportschool. Houd Patty zich staande door alle bruidsperikelen? Bekijk alvast de boodschap van Patty!
Vanaf vrijdag 22 augustus om 20.30 uur / SBS6

Beat It

Wat krijg je als je Jan Smit en Gerard Joling tot captains kroont? De té gekke talentenjacht Beat It. In deze unieke zangcompetitie gaan de twee zangers in iedere aflevering de strijd met elkaar aan om de beste stem te vinden. En dit gaat niet zonder slag of stoot. Is het jurylid niet te spreken over de zangkwaliteit van een kandidaat? Dan verlaat deze de studio op spectaculaire en onvergetelijke wijze. Welke zanger of zangeres houdt zich letterlijk en figuurlijk het langst staande?
Vanaf zaterdag 30 augustus om 20.00 uur / SBS6

Flikken Maastricht

Liefhebbers van Flikken Maastricht kunnen zich weer opmaken voor een flinke portie misdaad. Op 5 september start het nieuwe seizoen. Wolfs en Eva krijgen te maken met de naweeën van de aanslag op hun leven. Ze mogen de aanslag niet zelf onderzoeken, maar moeten dit overlaten aan de rijksrecherche. Al snel wordt duidelijk dat ze te maken hebben met de maffia die zijn activiteiten naar Maastricht heeft uitgebreid…  Kun je niet wachten tot vrijdag 5 september? Online kun je de eerste aflevering van 3 – 5 september bekijken.
Vanaf vrijdag 5 september om 20.30 uur / NPO 1 (TROS)

Expeditie Robinson

Echt zo’n programma, waar je gewoon voor thuis wilt blijven is Expeditie Robinson. Het programma is dit jaar alweer vijftien jaar op televisie en daarom doen er maar liefst 18 kandidaten mee aan de expeditie. De strijd wordt dit jaar voor het eerst geleverd op drie verschillende eilanden: Hemel, Aarde en Hel. Bekende kandidaten die meedoen zijn onder andere Rick Brandsteder, de zangeressen Krystl Pullens en Sabrina Starke, Ferry Doedens en Manuel Broekman.
Vanaf donderdag 4 september om 20.30 uur en 21.30 uur / RTL 4 en RTL 5

Freek in Australië

Dol op het dierenrijk? Volg dan alle belevenissen van de avontuurlijke bioloog Freek Vonk (ja, de vriend van Eva Jinek en vrolijke tafelgast bij De Wereld Draait Door) in Australië.  Hoe het programma exact gaat heten is nog niet bekend, maar via Twitter liet Freek eerder al weten dat het nieuwe programma uit acht afleveringen bestaat van een uur. Wij hebben er in ieder geval zin in!
Vanaf september elke vrijdag om 21:00 uur / BNN/VARA

>> Voor welk televisieprogramma blijf je dit najaar thuis?