Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Jaaa! ‘Legally Blonde 3’ gaat nu écht gebeuren en dit is wanneer-ie in de bioscopen verschijnt

Jaaa! ‘Legally Blonde 3’ gaat nu écht gebeuren en dit is wanneer-ie in de bioscopen verschijnt

Reizen & Uitjes
Jaaa! ‘Legally Blonde 3’ gaat nu écht gebeuren en dit is wanneer-ie in de bioscopen verschijnt

Twintig jaar nadat de film Legally Blonde werd opgenomen kwam de cast woensdag voor het eerst weer bij elkaar tijdens een Zoom call die werd uitgezonden via YouTube. Het weerzien met haar oude collega’s ontroerde hoofdrolspeelster Reese Witherspoon tot tranen aan toe én bleek niet zo random als gedacht. Vandaag is namelijk bekend geworden dat een derde deel van de legendarische filmreeks er écht komt en ook wanneer we deze kunnen gaan bewonderen op het witte doek!

‘Legally Blonde 3’ in de bios

Het woord ‘binnenkort’ kunnen we helaas nog niet gebruiken. Het langverwachte derde deel moet nog volledig gemaakt worden en vanwege de coronacrisis kan dat nog best weleens even gaan duren. Legally Blonde 3 verschijnt pas in mei 2022, maakte filmstudio MGM Studios bekend op Twitter.

Bikini babe

De derde film kondigde Reese in 2018 al aan met een heerlijk filmpje. In de video zien we een zwembad waarin opeens van rechts Reese op een luchtbed het beeld in komt drijven. Gekleed in de iconische roze bikini van haar personage Elle schiet ze van de ene naar de andere kant en verdwijnt ze weer uit beeld, zonder iets te zeggen.

Van uitstel komt géén afstel!

Eigenlijk was het plan dat de derde Legally Blonde-film volgend jaar februari zou uitkomen, maar die datum werd vanwege de crisis opgeschoven. Het script van de film wordt geschreven door Mindy Kaling en Dan Goor.

Lees ook
ZIEN! In deze bloedstollende nieuwe serie van de makers van ‘YOU’ schittert onze eigen Michiel Huisman

Klassiekers

Legally Blonde kwam uit in 2001 en gaat over Elle Woods, op het eerste gezicht een stereotype dom blondje, dat veel meer in haar mars blijkt te hebben dan haar omgeving dacht. In 2003 kwam de sequel Legally Blonde 2: Red, White & Blonde uit. Dat de derde film na bijna twintig jaar een bioshit gaat worden, lijkt al vast te staan. In 2016 zorgde Renée Zellweger voor net zo’n knaller met de derde Bridget Jones-film, waar fans maar liefst twaalf jaar op moesten wachten. Can. Not. Wait!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee