Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Voormalig K3’er Kristel krijgt eigen tv-programma

Voormalig K3’er Kristel krijgt eigen tv-programma

Voormalig K3’er Kristel krijgt eigen tv-programma

(copyright: Lies Willaert)

Toen Marthe, Hanne en Klaasje begin dit jaar de fakkel overnamen van de oude K3’ers, nam Kristel niet helemaal afscheid van de meidengroep. Ze werd tourmanager en nam de jonge K3’tjes onder haar ervaren showbizzvleugels. Nu krijgt Kristel er nóg een nieuwe job bij: een eigen tv-programma op de Belgische televisiezender Ketnet.

Kristel als presentatrice

Kristel wordt de presentatrice van een gloednieuw Ketnet-programma over kinderrechten. Het programma wil het onderwerp bespreekbaar maken en tonen hoe kinderen de rechten ervaren en hoe ze ermee omgaan. Hiermee hopen de makers kinderen ook te inspireren en stimuleren om op te komen voor hun eigen rechten en die van anderen.

Kristel als ambassadrice

Kinderrechten liggen de ex-K3’er – en moeder van twee – nauw aan het hart. Als goodwill-ambassadeur voor kinderrechten werkt ze al jaren samen met Global Compact Network Belgium, Unicef en het Kinderrechtencommissariaat.

Kristel als woordvoerster

“Het is belangrijk dat kinderen hun rechten kennen”, zegt ze. “Ze moeten weten dat zij een eigen mening en een eigen stem hebben in het debat, en ze moeten ook luisteren naar de mening van anderen. Ik vind al jaren veel inspiratie bij kinderen. Ze bekijken de wereld vanuit een ander perspectief, en daar kunnen wij als volwassenen soms nog iets van leren. Ik ben dan ook blij dat ik ‘hun stem’ mag zijn.”

De opnames van het progamma zijn reeds gestart en zijn naar verwachting te zien in het najaar van 2016.

Bron: Ketnet

Lees ook: