Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Krijg je geen genoeg van WIDM? Je kunt op mol-vakantie!

Krijg je geen genoeg van WIDM? Je kunt op mol-vakantie!

Reizen & Uitjes
Krijg je geen genoeg van WIDM? Je kunt op mol-vakantie!

Baal je er soms ook van dat je geen BN’er bent, puur en alleen omdat je nu niet deel kunt nemen aan WIDM? Je bent niet de enige. Gelukkig is er hoop: je kunt op Wie is de Mol-vakantie! 

En nee, je hoeft er niet helemaal voor naar China.

Wie is de Vos

Organisatie ‘Wie is de Vos?’ speelt slim in op de populariteit van WIDM. Verplaats je naar Limburg en laat je lekker onderdompelen in tunnelvisies, theorieën en geheime bondjes. Hier ga je namelijk het hele weekend op jacht naar de Mol… ofja, de Vos in dit geval dus. Het enige wat je volgens de organisatie nodig hebt voor het weekend zijn: “inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis.”

Lees ook: Opdracht in aflevering 3 van Wie is de Mol? werd ter plekke verzonnen

Wie is de saboteur

Heb je behoefte aan wat zon, dan is er ook nog een andere optie. Bij ‘Wie is de Saboteur?’ reis je namelijk af naar Spanje en ga je wel tien dagen lang het avontuur aan. Ja, dat maakt het wel net even wat echter. Bang om na dag één al naar huis te worden gestuurd? No worries, dat kan niet gebeuren. Iedereen blijft gewoon in de running, ook als je een rood scherm voor je neus krijgt. Dus hup, boeken die Wie is de Mol-vakantie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee