Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Koffiebar | Koffiebranderij BOON

Koffiebar | Koffiebranderij BOON

Koffiebar | Koffiebranderij BOON

Ben je een dagje in Den Haag om te shoppen? Stap dan bij Koffiebranderij BOON binnen voor een heerlijke koffie. Hier roostert eigenaresse Lianne in de ochtend koffiebonen met de stoere Giessen W6 koffiebrander. ’s Middags gaat de winkel open en kun je de koffie ruiken, proeven en kopen.

Op de wisselende menukaart vind je verschillende koffies uit diverse landen. Alleen arabica’s en voornamelijk single origins. Dus zuivere, ongemengde koffiesoorten met hun oorspronkelijke unieke smaak. Van zacht romig en fruitig tot rijk en krachtig.

Urenlang oer-Hollands koffiedrinken met appeltaart kun je hier overigens niet. Wel even kort neerploffen op een van de vier Indiase bioscoopstoeltjes of al krantje lezend aan de bar. Of je loopt langs, bestelt een espresso, neemt even kort het nieuws van de dag door met Ad en Lianne en vertrekt weer. Net zoals de Italianen doen. En dat werkt hier! In het voorjaar kun je wel wat langer blijven plakken, want dan wordt er een terrasje gecreëerd en bijzondere koffie’s geserveerd.

Adres | Prinsenstraat 114, Den Haag
www.koffiebranderijboon.nl
Open: di-vr 12.00 – 18.00 uur, za 10.00 – 17.00 uur en zo 13.00 – 17.00 uur