Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Nu al zin in kerst? Over twee weken (!) zijn de eerste kerstshows al een feit

Nu al zin in kerst? Over twee weken (!) zijn de eerste kerstshows al een feit

Reizen & Uitjes
Nu al zin in kerst? Over twee weken (!) zijn de eerste kerstshows al een feit

Begin deze week vielen de mussen nog van het dak, toch zijn tuincentra’s al volop in de weer met kerst. Kun jij nou ook niet wachten en galmt er nog net geen All I Want For Christmas van Mariah Carey door je speakers? Goed nieuws, want de kerstshows bij Intratuin gaan over twee weken (ja, je leest het goed) al open!

Kerstshows

Hoewel de kerstshows ieder jaar eerder lijken plaats te vinden, wordt er voor dit jaar wel een hele erge uitzondering gemaakt. Vanaf begin oktober waan je je in de Intratuin namelijk al volop in de kerstsferen. Dit in verband met het coronavirus. Door de kerstshows langer te laten lopen, hoopt Intratuin de drukte te kunnen verspreiden.

Behoefte

Daarnaast denkt Peter Pauk Kleinbussink, directeur van Intratuin, dat mensen wel behoefte hebben aan de kerstsfeer. Doordat vakanties naar het buitenland gecanceld werden en het dit jaar toch allemaal even anders is dan normaal, zouden mensen volgens hem niet kunnen wachten om het huis om te toveren tot een waar kerstparadijs.

Lees ook
Hohoho, dit kun je doen met je ‘foute’ kerstcadeaus

Openingstijden

Overigens opent Intratuin niet alleen de deuren van hun kerstshows eerder, ook zullen de openingstijden eerder gewijzigd worden. In plaats van alleen de laatste weken langer open te blijven, zullen de openingstijden vanaf half november al verruimd worden. Zo zullen de meeste vestigingen vanaf dan elke dag tot 21.00 uur open zijn.

Corona-maatregelen

Uiteraard worden de corona-maatregelen nageleefd, zodat je met een gerust hart kan gaan inslaan. Niet alleen heb je dus langer de tijd om de kerstinkopen voor dit jaar in te slaan, maar komen er ook bredere (eenrichtingsverkeer)paden, worden er extra schoonmakers ingeschakeld en houden regelaars alles in de gaten. Ben jij inmiddels al in de kerstsferen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee