Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > ‘A Star Is Born’ en ‘The Fault In Our Stars’ in één: deze nieuwe waargebeurde film wíl je zien

‘A Star Is Born’ en ‘The Fault In Our Stars’ in één: deze nieuwe waargebeurde film wíl je zien

Reizen & Uitjes
‘A Star Is Born’ en ‘The Fault In Our Stars’ in één: deze nieuwe waargebeurde film wíl je zien

In Riverdale weet KJ Apa al veel vrouwenharten sneller te doen kloppen, en ook in de film I Still Believe, waar hij singer-songwriter Jeremy Camp speelt, zal hij ongetwijfeld weer voor hetzelfde resultaat zorgen.

Romantisch drama

Het lijkt erop dat KJ Apa zijn weg in de wereld van de romantische films helemaal gevonden heeft. Waar hij eerst al schitterde in Netflix’ The Last Summer, heeft hij nu opnieuw de hoofdrol in een romantisch drama weten te bemachtigen.

De rode verf voor zijn rol als Archie Andrews mocht dit keer even achterwege blijven, want in I Still Believe mag KJ gewoon als ‘zichzelf’ schitteren. Tenminste, qua uiterlijk dan.

Hoop doet leven

Lees ook
Het einde is nog niét nabij: ‘Riverdale’ krijgt vijfde seizoen

Wel heeft zijn rol in de film een aantal gelijkenissen met zijn rol in Riverdale. Zo is hij net als Archie dol op muziek maken, en doet hij dat ook dit keer niet alleen. Zo is in de trailer een duet met zijn on set geliefde Melissa, gespeeld door Britt Robertson, te horen.

Naast de liefde voor muziek, blijken de twee ook enorm veel liefde voor elkaar te hebben. Jeremy en Melissa willen zelfs in het huwelijksbootje stappen, maar dan slaat het noodlot ineens genadeloos toe. Melissa blijkt namelijk gediagnostiseerd met kanker, wat het hele leven van Jeremy en Melissa op zijn kop zet. Maar, zoals de titel van de film al zegt: hoop doet leven, en dus geven de twee niet zomaar op.

Shania Twain

Kortom: een prachtige speelfilm waar een heuse sterrencast voor is uitgetrokken. Niet alleen KJ en Britt, onder andere bekend van Girlboss en Under the Dome zijn voor de film gestrikt, ook zangeres Shania Twain heeft een (kleine) rol in de film weten te bemachtigen.

Inmiddels behoorlijk nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Dan moet je nog heel even geduld hebben. I Still Believe draait namelijk pas vanaf 30 april in de bioscopen. Tot die tijd moet je het helaas nog even doen met onderstaande trailer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: I Still Believe

Shoppen is altijd een goed idee