Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Hawaii nodigt thuiswerkers uit door vliegticket te betalen

Hawaii nodigt thuiswerkers uit door vliegticket te betalen

Reizen & Uitjes
Hawaii nodigt thuiswerkers uit door vliegticket te betalen

Thuiswerken: de ene vindt het super fijn, de ander bijzonder vervelend. Maar wat als het thuiswerken nou plaatsvindt op een heerlijk eiland omringd door een felblauwe zee? Ja zeker, Hawaii wil graag dat jij daar komt thuiswerken. Dn daar willen ze je gerust een handje bij helpen.

Lees ook: Zo heerlijk ziet Hawaii eruit vanaf een dronevlucht

 

De Amerikaanse staat wil mensen naar het eiland trekken om de economie te steunen. De economie drijft voor een groot deel op toerisme, wat natuurlijk door de coronapandemie op een laag pitje staat. Gelukkig heeft Hawaii een goede oplossing in gedachte.

Vliegtickets cadeau

Hawaii biedt thuiswerkers een gratis vliegticket aan om daar te komen thuiswerken. En alsof dat niet genoeg is, kan je ook een hotel met korting boeken. Say what?! Mensen die buiten de staat wonen hebben tot 15 december de tijd om zich aan te melden. Uit alle aanmeldingen worden 50 mensen uitgekozen. Zij mogen een maand lang op het eiland werken. Na de eerste maand is het tijd voor een volgende groep.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je aan! Via de website van het ‘Movers & Shakas’-programma kan je jezelf opgeven. Helaas ligt de website er door de grote belangstelling regelmatig uit.

Regels

Ohja, dat waren we bijna vergeten te melden. Er zijn wel wat regels aan je verblijf verbonden. Mensen die thuiswerken moeten 30 dagen achtereen op het eiland blijven en een paar uur per week vrijwilligerswerk doen. Nou, wij hebben dat er wel voor over. Jij ook?

Bron: RTL | Beeld: Jens Kreuter/Unsplash

Shoppen is altijd een goed idee