Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 handige relatietips voor vrouwen

5 handige relatietips voor vrouwen

5 handige relatietips voor vrouwen

Hij moet onze vriendinnen leuk vinden, maar mag er niet mee flirten. Hij moet een klein beetje een softy zijn, maar wel een beest in bed. Hij moet er goed uitzien, maar ook niet te gay. Hij moet een gat kunnen boren in de muur, maar zich verder niet te veel met ons interieur bemoeien. Kortom: ons liefje moet een superman zijn! Maar verwachten we niet te veel van onze mannen?

Als moderne man met een uitgesproken mening geeft journalist Marcel Langendijk tips over hoe we met onze mannen moeten omgaan. Tips die je verwachtingspatroon iets omlaaghalen naar wat haalbaar en redelijk is. Adviezen die het leven van de arme moderne man draaglijker maken. En dus: tips die relaties gaan redden.

Stop met vergelijken

Vrouwen die het hebben over hun perfecte relatie, liegen. Ze vertellen niet de hele waarheid, of zitten misschien nog te soezen op hun roze wolk. Geen enkele relatie is perfect, geen enkele man is Mister Perfect.

Maak zélf je dromen waar

Je vindt hem te lui, niet ambitieus en niet initiatiefrijk genoeg. Waar komt die frustratie vandaan? Ben je niet stiekem zelf lui en daarom zo gefocust op dat aspect bij je partner? Vaak projecteren we onze eigen ontevredenheid op onze mannen en verwachten we van hen wat we zelf niet kunnen waarmaken. Het is dus belangrijk om ook eens naar jezelf te kijken.

Wees tevreden met hoe hij is

Marlène Dietrich zei het al: ‘Wij vrouwen proberen onze man te veranderen en als hij is veranderd, vinden we hem niet meer leuk.’ En dat komt omdat het eigenlijk niet gaat om je partner en zijn gedrag, maar om jezelf. Zelf ook iets veranderen, levert het meest op.

Pieker niet

Te veel of alleen maar bezig zijn met je relatie is niet goed. heb je vriendinnen met wie je leuke dingen kunt doen? Een hobby waarin je je kan uitleven? Die dingen zijn minstens even belangrijk als je relatie.

Focus op belangrijkste

Zijn dat zijn sokken onder het bed of de pasta die hij nét iets te gaar kookt? Is het niet belangrijker dat hij goed met kinderen kan omgaan en dat hij lief voor je is?