Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Haarvrij! Definitief of toch liever een tijdelijke methode?

Haarvrij! Definitief of toch liever een tijdelijke methode?

Haarvrij! Definitief of toch liever een tijdelijke methode?

Eigenlijk pleiten wij ervoor dat je jezelf moet accepteren zoals je bent, maar een klein beetje onderhoud kan geen kwaad. Zoals het verwijderen van haar. Nooit meer scheren of waxen? Heerlijk!

Definitief haar verwijderen

Geen wonder dus dat laserontharen booming is. Je bespaart niet alleen tijd; op lange termijn is het ook nog eens goedkoper. Helaas is de zomer niet het juiste moment om ermee te beginnen. Zet dus nu alvast in de maanden daarvoor een groot uitroepteken in je agenda zodat je op tijd kunt beginnen en ruim op tijd definitief haarvrij bent.

Thuis aan de slag

De super handzame Philips Lumea Comfort (€ 269) onthaart niet permanent, maar stopt en vertraagt de haargroei wel aanzienlijk. Na een paar behandelingen zie je al resultaat.

Bij de salon

Er zijn veel prijs- en kwaliteitsverschillen op het gebied van definitief ontharen. Flair raadt Red Carpet Queen in Amsterdam aan (vanaf € 75, Redcarpetqueen.com). Daar maken ze gebruik van de efficiëntere diodelaser LightSheer van Lumenis in plaats van IPL. Hierdoor heb je minder behandelingen nodig voor een permanent resultaat.

 

Psst… houd de website van Flair in de gaten voor een te gekke winactie! Wij zijn benieuwd: hoe zorg jij dat je bikiniproof bent? Kies je liever voor definitief haarvrij of hou je het bij een tijdelijke methode? 

Lees ook: Wat te doen tegen pluizig haar?