Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Glamping bij de boer

Glamping bij de boer

Glamping bij de boer

Geloei van de koeien, een ochtendvers eitje bij het ontbijt en de boer die ‘goedemorgen’ wuift. Logeren op de boerderij is een bijzondere ervaring voor het hele gezin. En dat in een luxe safaritent. Glamping op het platteland dus!

Als je echt even weg wil van alle stress en drukte, ga je logeren bij de boer. Terwijl de kids de boerderijdieren verzorgen, spelen in tractorbanden en slingeren in de hooischuur, geniet jij van de stille natuur om je heen.

Een midweekje of weekendje logeren bij de boer kan door heel Nederland, van Friesland tot Zeeland. Farmcamps is een aanbieder van boerderijvakanties en biedt acht werkende boerderijen aan. Al hun boerderijen hebben volledig ingerichte safaritenten voor 4 of 6 personen. Lekker luxe kamperen met 50m², goede verlichting, een overdekt veranda en een goed keukenblok.

Ga bijvoorbeeld kamperen op schapenboerderij Mariekerke in Meliskerke, Zeeland. Hier wonen Boer Jan en boerin Lydia en hun vier jonge kinderen. Van de schapenmelk maken ze heerlijke schapenkaasjes, die in de boerderijwinkel te vinden zijn. Naast schapen hebben ze veel bijzondere boerderijdieren, een maisdoolhof, een bloemenplukveld en een trampoline.

Kijk hier voor meer boerderijen van Farmcamps.