Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Geen grap: Rihanna betaalt je schoolgeld!

Geen grap: Rihanna betaalt je schoolgeld!

Geen grap: Rihanna betaalt je schoolgeld!

Dit is dus echt waar. Via haar Instagramaccount heeft zangeres Rihanna gisteravond bekend gemaakt dat ze een studiebeursprogramma heeft gelanceerd. Work, work, work, work, work, work…

De lucky ones

De scholarship heeft ze uitgebracht via haar Clara Lionel Foundation, en zal beschikbaar zijn voor inwoners van Cuba, Brazilië, Haïti, Grenada, Guyana, Jamaica  en Barbados – het eiland waar Riri geboren is. De toekomstige studenten van die landen komen in aanmerking voor een financiële bijdrage wanneer zij besluiten te gaan studeren in de VS.

Work

Hoe je de centjes van de zangeres tot je beschikking kunt krijgen? Heel hard werken. Of je in aanmerking komt, hangt af van een heel pretpakket aan kwaliteiten: leiderschap, ondernemerschap, deelname aan activiteiten binnen én buiten school, werkervaring en de doelen die jij bereiken wilt. Ook ongewone of bijzondere familieomstandigheden spelen mee bij de beoordeling.

Cash money

Om wat voor bedrag het gaat? “If selected as a recipient, the student will receive an award ranging from $5,000 to $50,000 USD.”, vertelt de website van de stichting. Handjes in de lucht voor Riri!

Lees ook: