Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Friends with benefits: de 10 regels

Friends with benefits: de 10 regels

Friends with benefits: de 10 regels

Regel 1: gij zult niet jaloers zien

Hét idee achter friends with benefits? Jullie zijn geen koppel en het is niet Facebook official. Bombardeer hem dus niet met sms’jes. Doe je het toch? Dan moet je niet verbaasd zijn als je helemaal niks meer van hem hoort.

Regel 2: weet wanneer het tijd is om te gaan

Oké, je hoeft niet binnen de minuut je spullen te pakken, maar blijf zeker geen uren bij je lover hanger. Het laatste wat hij wil, is je vragen om te vertrekken. Zo zorg je enkel maar voor ongemakkelijke situaties en dat wil je net vermijden.

Regel 3: doe niet te close

Keep it simple. Praat over leuke en luchtige dingen. Hij is niet de persoon om je hart bij te gaan uitstorten. Ook vrienden en familieleden hoeft hij niet te ontmoeten.

Regel 4: kies uiterlijk boven innerlijk

Kies iemand tot wie je je fysiek aangetrokken voelt. Als je echt een connectie met iemand hebt, zal je sneller verliefd worden. Minder praten, meer rollebollen.

Regel 5: beperk activiteiten buiten de slaapkamer tot een mminimum

Het grootste deel van de tijd zouden jullie in de slaapkamer moeten doorbrengen. Doen jullie meer dingen buiten de deur? Vaak heb je dan gewoon te maken met bindingsangst.

Regel 6: gebruik altijd condooms

Een must. Meer valt hier niet over te zeggen.

Regel 7: maak afspraken

Spreken jullie ook nog met andere mensen af? Wil je het weten als hij met andere dames de koffer induikt? Voor je eigen ‘veiligheid’ maak je beter goede afspraken. Je wil niet achterblijven met een of andere nare ziekte down under.

Regel 8: zorg dat het leuk blijft

Is het meer werk dan plezier of krijg je er stress van? Kappen met die handel. De bedoeling van friends with benefits is juist om plezier te hebben zonder drama of ruzie.

Regel 9: hou je opties open

Jullie zijn niet aan het daten, dus keep your eyes open. Wie weet kom je opeens je prins op het witte paard tegen en die wil je natuurlijk niet missen.

Regel 10: wees voorzichtig

Het grote nadeel van friends with benefits? Grote kans dat er uiteindelijk toch iemand gekwetst worden. Keep your head up, keep your heart strong.

giphy (29)
Copyright: Giphy
Tekst: Sandie Stroobants

Lees ook:

6 signalen dat je date met een player

Tips voor de perfecte striptease

6 wetenschappelijke bewijzen dat single zijn goed voor je is