Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > In je agenda ermee: er is een ‘Friends’-musical in de maak

In je agenda ermee: er is een ‘Friends’-musical in de maak

Reizen & Uitjes
In je agenda ermee: er is een ‘Friends’-musical in de maak

‘Friends’-fans, opgelet! Heb je de serie al minstens honderd keer gezien maar blijf je ‘m fantastisch vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een soort vervolg op het verhaal, in de vorm van musicalparodie.

Wat we nu al weten, is dat de musical Friendsical gaat heten. Maar waar de parodie precies over gaat, is nog niet bekend. Uit de toelichting valt wel op te maken dat net als in de serie de knipperlichtrelatie – WE WERE ON A BREAK – van Ross en Rachel een centrale rol speelt. “Wanneer de vrouw van Ross hem verlaat voor een andere vrouw vreest hij dat hij nooit meer verliefd wordt. Maar dan komt Rachel terug in zijn leven… eindigt hij met zijn enige ware liefde?”, zo is te lezen.

Muziek

Ook de titels van liedjes uit de musical verklappen verwijzingen naar de show. (He’s her) Lobster!, Richard’s Moustache en You’re Over Me? When Were You Under Me? zijn liedjes die speciaal voor de productie werden geschreven.

Lees ook
Haha: Ross uit Friends heeft een dief als look-a-like en wil zijn onschuld bewijzen

Engeland

Eén klein nadeeltje: je moet er wel een stukkie voor reizen, wil je de musical zien. Komende zomer wordt-ie namelijk in verschillende theaters in Engeland uitgevoerd, maar dat lijkt ons de uitgelezen kans om er een leuk tripje achteraan te plakken, nietwaar? Nou ja, we’ll be there in ieder geval! Friendsical gaat op 15 juli in première in Cheltenham.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Giphy

Shoppen is altijd een goed idee