Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s VriendinnenVrijdagTip: déze gratis speeltuinen zijn zeker een bezoekje waard

Flair’s VriendinnenVrijdagTip: déze gratis speeltuinen zijn zeker een bezoekje waard

Reizen & Uitjes
Flair’s VriendinnenVrijdagTip: déze gratis speeltuinen zijn zeker een bezoekje waard

Nog geen plannen om te vieren dat het einde van de werkweek is aangebroken? Iedere week delen we Flair’s VriendinnenVrijdagTip, om het weekend éxtra leuk in te luiden. Deze week zijn fun in de natuur voor jou én je kinderen. 

Plezier in de speeltuin

Jij een fijne wandeling door het park, je kinderen ravotten op klimtoestellen en glijbanen. Deze leuke gratis speeltuinen zijn ook nu een bezoekje waard.

1. Fort Drakensteijn in Schiedam

Voor de kids: Een speeleiland midden in het Beatrixpark met klimtoestellen, glijbanen, een wigwam en ook speeltoestellen voor kinderen met een handicap. In het park ligt verder kinderboerderij ’t Hoefblad met veel knuffelbare dieren.

Voor jou: Wandelen door het park, lunchen aan een picknicktafel, en in het weekend haal je koffie, thee, patat en hotdogs bij restaurant Parckhoeve.

parckhoeve.nl

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Parckhoeve (@parckhoeveschiedam)

Lees ook:
Flair’s VriendinnenVrijdagTip: 3x op thuisdate met déze romantische films

2. De Bosspeeltuin in Vleuten

Voor de kids: Spannende avonturen beleven op de houten speeltoestellen en glijden van banen in elke leeftijdscategorie tot twaalf jaar. En als het weer beter is, kunnen oudere kinderen ook in kano’s, met een sup of op een zwaan-waterfiets het water op.

Voor jou: Genieten van het mooie Máxima-park en koek & zopie halen bij het Anafora parkrestaurant (en straks natuurlijk weer op het terras zitten).

anafora.nl

3. Speeltuin Drielandenpunt in Vaals

Voor de kids: Heel veel glijbanen, spectaculaire schommels, trampolines en een hoge uitkijktoren. Ook voor de iets oudere kinderen is er een labyrint om doorheen te dwalen en er zijn leuke speurtochten te koop.

Voor jou: Wandelingen met verschillende afstanden rond het Drielandenpunt. En natuurlijk met het hele gezin poffertjes, wafels of crèpes halen bij het Poffertjeshuis.

drielandenpunt.nl

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @haixian.niu

Shoppen is altijd een goed idee