Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s VriendinnenVrijdagTip: 3x de spannendste speurtochten in de natuur voor jou én je kinderen

Flair’s VriendinnenVrijdagTip: 3x de spannendste speurtochten in de natuur voor jou én je kinderen

Reizen & Uitjes
Flair’s VriendinnenVrijdagTip: 3x de spannendste speurtochten in de natuur voor jou én je kinderen

Nog geen plannen om te vieren dat het einde van de werkweek is aangebroken? Iedere week delen we Flair’s VriendinnenVrijdagTip, om het weekend éxtra leuk in te luiden. Deze week zijn dat drie keer spannende speurtochten in de natuur.

3x spannende speurtochten

Zoek samen met je kinderen het avontuur op in de prachtige natuurgebieden die Nederland rijk is met deze drie spannende speurtochten.

1. Uitwaaien in de Loonse en Drunense Duinen (6-10 jaar)

Met een waaier die je voor zeven euro koopt bij het afhaalpunt van De Rustende Jager, maak je een speurtocht door het prachtige stuifzandgebied. Onderweg krijgen je kinderen acht opdrachten, waarbij ze de natuur op een andere manier beleven en een geheimschrift ontrafelen. Na afloop lekker een kop soep of Brabants worstenbroodje halen.

START: Oude Bosschebaan 11 in Biezenmortel

2. Kompastocht door de Oisterwijkse bossen (8-12 jaar)

Een speurtocht door het bos waarbij je onderweg stap voor stap leert hoe je een kompas moet gebruiken. Haal bij Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen voor tien euro een speciale tas met alle benodigdheden. Voor kinderen die meer te weten willen komen over survivallen, want onderweg leren ze al doende handige overlevingstechnieken.

START: Van Tienhovenlaan 4 in Oisterwijk

Lees ook
Is dit speciale bord dé oplossing als je kind te weinig groente eet?

3. Speurtocht Victor Vos op de Veluwezoom (4-12 jaar)

Tijdens deze OERRR-speurtocht helpen kinderen Victor Vos met zoeken naar zijn feestmaal. Ze ontdekken niet alleen wat vossen zoal eten, maar komen nog veel meer interessante feitjes te weten over hun territorium. De speurtocht met kaarten kost acht euro voor de kleintjes en tien euro voor oudere kinderen, en is af te halen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom.

START: Heuvenseweg 5a in Rheden

Benieuwd naar nog veel meer speurtochten? Klik dan hier en check de site. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Shoppen is altijd een goed idee