Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s Vijf: 5x toffe theatervoorstellingen in 2020 voor het perfecte uitje

Flair’s Vijf: 5x toffe theatervoorstellingen in 2020 voor het perfecte uitje

Reizen & Uitjes
Flair’s Vijf: 5x toffe theatervoorstellingen in 2020 voor het perfecte uitje

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s Vijf’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: vijf voorstellingen in het theater.

1. De Meisjes met de Wijsjes

De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met vierstemmige versies van bekende Nederlandse nummers, die ze in een nieuw jasje stoppen. Ze hopen hiermee alle generaties van het Nederlandse muziek oeuvre te laten genieten. Vanaf februari start hun nieuwe theatertour Moerstaal. Klik hier om de speellijst te bekijken en tickets te kopen.

2. Verliefd op Ibiza: de musical

Na de succesvolle, gelijknamige film uit 2013, komt Verliefd op Ibiza naar het theater. Door onder andere Guido Spek en Johnny Kraaijkamp wordt het verhaal over grenzeloze hartstocht op het zonnige eiland Ibiza vertolkt. Vanaf vandaag valt de musical te bewonderen, dus waar wacht je nog op?

3. Nationale Opera & Ballet

Nationale Opera & Ballet creëert, produceert en presenteert zowel traditionele als vernieuwende opera- en balletproducties van topkwaliteit. Ruim zeshonderd medewerkers van Nationale Opera & Ballet werken aan voorstellingen op topniveau en van internationale allure op het gebied van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten. Kijk eens op de website voor alle voorstellingen.

4. Jim Bakkum

In 2020 keert Jim na dertien jaar solo terug in het theater met het persoonlijke programma Klein. Met een alles samenvattende titel bezorgt Jim samen met een pianist zijn publiek een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes. Zie hier wanneer Jim bij jou in de buurt is en geniet alvast van een klein voorproefje.

5. Claudia de Breij

Na al twee succesvolle oudejaarsconferences staat Claudia dit theaterseizoen ook weer op de planken. Tijdens haar voorstelling #NU gaat ze op onderzoek uit hoe ze de oorlog aanpakt, als deze komt (en ze dan moet schuilen). De manier waarop is nog onzeker maar één ding is zeker: ze gaat het NU doen. Tot en met mei tourt ze door het land.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee