Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s Vijf: 5x hotspots voor het perfecte etentje op Valentijnsdag

Flair’s Vijf: 5x hotspots voor het perfecte etentje op Valentijnsdag

Reizen & Uitjes
Flair’s Vijf: 5x hotspots voor het perfecte etentje op Valentijnsdag

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s Vijf’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: vijf restaurants die jouw Valentijnsdag nóg romantischer en gezelliger maken. Of je ‘m nu doorbrengt met je lief, een vriendin of je moeder.

1. IZAKAYA, Amsterdam

Ben jij of je date helemaal gek van de Japanese keuken? Zorg dan vooral dat je op 14 februari een plekje reserveert bij deze populaire hotspot in de Amsterdamse Pijp. In deze Japanse pub, ontbreekt het je aan niks. Speciaal voor deze avond heeft de chef van IZAKAYA een zevengangenmenu samengesteld, dat je hart nog meer sneller laat kloppen. Terwijl deze spectaculaire gerechten worden uitgeserveerd, shaken de elegante barmannen de volgende cocktail voor je klaar. Bemachtig jij een plekje?

2. Osteria Vicini, Rotterdam

Bij Osteria Vicini serveren ze speciaal voor Valentijnsdag een pizza in de vorm van een hart. Weer eens wat anders dan een doos met chocoladehartjes! Zoetsappig, maar toch hartig – wij houden ervan. Te delen met je Valentijn of helemaal voor jou alleen! Oh, en ben je niet in Rotterdam? Ook in Amsterdam kun je een hartjespizza bestellen, en wel bij Toni Loco.

3. Samabe, Haarlem

Getipt door reserveringpslatform TheFork: Samabe in Haarlem. Geen tijd om voor je liefde een ticket naar Bali te boeken? Geen zorgen, deze hotspot brengt Bali dichter bij huis. Samabe is een nieuwe Indonesische hotspot in Haarlem die gerechten serveert vanuit de Balinese keuken.

4. Hotel Des Indes, Den Haag

Wil je het dit jaar eens anders aanpakken en je wederhelft trakteren op een een romantische nacht? Verras hem of haar dan met een overnachting bij Hotel Des Indes. Speciaal voor Valentijnsdag heeft het koninklijke hotel een drie- of viergangenmenu samengesteld, want liefde gaat nou eenmaal door de maag. Daarna duiken jullie gegarandeerd met een voldaan gevoel onder de dekens.

5. Brasserie Koenraad, Utrecht

Heerlijk dineren voor de open haard, wat is er nou romantischer dan dat? Hiervoor ben je volgens TheFork bij Brasserie Koenraad aan het juiste adres. Wie je ook verrast met een etentje hier: iedereen wordt er gegarandeerd warm van.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee