Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Eens of oneens? ‘Een weekendje weg in Nederland is net zo leuk als een stedentrip over de grens’

Eens of oneens? ‘Een weekendje weg in Nederland is net zo leuk als een stedentrip over de grens’

Reizen & Uitjes
Eens of oneens? ‘Een weekendje weg in Nederland is net zo leuk als een stedentrip over de grens’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Een weekendje weg in Nederland is minstens zo leuk als een stedentripje over de grens’.

Meningen van Flair-lezeressen

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Jessica: Als je maar goed zoekt, vind je heel veel leuke uitjes in je eigen regio. Zo hebben wij Groningen van een heel andere kant gezien. Zo veel mooie en verstopte plekjes. Verrassende uitjes met kinderen en het scheelt ook nog eens qua kosten in vergelijking met bijvoorbeeld een groot pretpark.

Tarah: Mee eens! Kan van beide erg genieten. Even weg van alles is heerlijk. En ook in Nederland zijn er genoeg mooie plekken en nieuwe dingen om te ontdekken.

Marielle: Kan zeker wel zo zijn, Nederland heeft ook prachtige plekken!

Amber: Veel leuker zelfs. Je hoeft niet ver te reizen, je kunt iedereen gewoon verstaan en je kunt betalen met de guld… oh nee.

Lilian: Ja, hoor. Genoeg leuke plaatsen hier.

Ellis: Absoluut niet!

Bianca: Vind het heerlijk! Lekker naar een eiland of naar de Veluwe! Maar moet wel zeggen dat Nederland een duur vakantieland is, en dat is wel heel jammer. Ik bedoel, ga in Duitsland eens met zijn tweeën uiteten en doe dat eens in Nederland.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Een kind dat weigert te eten omdat ‘het niet lekker’ is, moet je geen alternatief bieden’

Marieke: Nederland is ook mooi, wordt meestal het hardst geroepen door degenen die zelf meerdere buitenlandse reisjes per jaar maken. Het is allebei leuk, maar buitenland voelt meer als echt vakantie in andere omgeving (ik ben zelf al jaren niet meer in het buitenland geweest en in Nederland is ook weer bijna twee jaar geleden).

Silvia: Zeker, alleen is het altijd een gok met het weer. Maar elk jaar één keer Nederland en één keer buitenland.

Fem: Zeker leuk, alleen jammer dat je in Nederland overal dezelfde winkels/eetgelegenheden hebt… dat maakt het voor mij minder aantrekkelijk. En het weer werkt niet altijd mee. Ieder z’n ding.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee