Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Dit kost het Friends appartement écht

Dit kost het Friends appartement écht

Dit kost het Friends appartement écht

Droom jij er ook van om in een appartement in New York te wonen net zoals je favoriete Friends karakters? Spaar dan nog maar even door, want zoals je misschien al kon raden is een appartement zoals dat van hen zo goed als onbetaalbaar.

giphy (34)

Copyright: Giphy.com

Monica en Rachel wonen in een prachtig appartement met twee slaapkamers aan 90 Bedford St. Monica zou het appartement van haar oma hebben geërfd en gelukkig stond de huur vast. Tegenwoordig zou een appartement in West Village namelijk makkelijk $3.400 per maand (€2.981) kosten. Aangezien Monica als kok werkt en Rachel eerst als serveerster en later als junior inkoper is het onwaarschijnlijk dat ze dit appartement nu zouden kunnen betalen.

Joey en Chandler hebben een iets kleiner appartement in hetzelfde gebouw. Maar ook zoiets zou nu al heel duur zijn. Een appartement dat een tijdje geleden in die buurt te huur was en als meest aantrekkelijke aspect had dat het `in de buurt van Friends lag´kostte $2.950 (€2.587) per maand en dit appartement had maar één slaapkamer.

Sex and the city

Benieuwd hoe het dan met andere series zit? Carrie betaalt in de serie Sex and the City zogezegd $700. In het echt zou een appartement van die afmetingen in die buurt echter al snel $2.700 (€2.368) per maand kosten. Carrie heeft dus wel heel veel geluk gehad!

giphy (44)

Copyright: Giphy.com

Will & Grace

Will was een advocaat dus verdiende goed, maar zou hij echt zo´n appartement hebben kunnen betalen? Will en Grace deelden samen een ruim en licht appartement met twee slaapkamers aan de Upper West Side. Een appartement van dat formaat, in die buurt kost zo´n $6000-7000 (€5.262-6.139) per maand!

giphy (45)

 

Copyright: Giphy.com

Bron: nypost.com

Lees ook:

10 signalen dat je stiekem verslaafd bent aan Friends

De lekkerste gerechten uit Friends

Deze salade at Jennifer Aniston elke dag tijdens de opnames van Friends