Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Dit is het populairste huisje op Airbnb

Dit is het populairste huisje op Airbnb

Dit is het populairste huisje op Airbnb

Zin om eens voor een unieke verblijfplaats te kiezen? Laat je inspireren door het populairste huisje op Airbnb! *tromgeroffel*

Het populairste huisje op Airbnb

Oe, aa… Het huisje telt tien vierkante meter en is daarmee best klein. Het piepkleine hutje staat midden in de bossen van Californië en is de populairste bestemming op Airbnb. Je betaalt 107 euro per nacht voor 2 verdiepingen, één badkamer en een slaapplaats voor maximaal drie personen. En dat midden in de natuur! Het dak van het huisje bestaat vanwege het groen voor een groot deel uit glas en op het terras staat nog een tafel, een bankje en een barbecue. Wel is het belangrijk om op tijd te reserveren. Het hutje zit tot oktober al volgeboekt.

Hutje opknappen

De Amerikaanse Kitty Mrache ontwierp deze woonplek voor een vriend die tijdelijk geen onderdak had, en omdat ze voor dit kleine hutje geen bouwvergunning hoefde aan te vragen. Ze knapte het hutje verder op en probeerde het af en toe te verhuren via Craigslist. Met de komst van Airbnb heeft ze het huisje daar te huur aangeboden en werd zo enorm populair.

Replica

Dat het huisje van Kitty en haar man Michael enorm populair is werd pas duidelijk toen zij door Airbnb werden uitgenodigd op een VIP-feestje. Wat bleek? Er stond zelfs een replica van hun hutje op het hoofdkwartier van Airbnb!

Benieuwd geworden? Bekijk hier het huisje op Airbnb.

1 2 3 4

 

Lees ook