Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Uh-oh: de WhatsApp vinkjes kregen een update

Uh-oh: de WhatsApp vinkjes kregen een update

Uh-oh: de WhatsApp vinkjes kregen een update

WhatsApp-stalken wordt nu nog makkelijker. De vinkjes van de app kregen namelijk een upgrade, waardoor je nog sneller kunt zien of iemand je berichtje gelezen heeft.

De befaamde blauwe vinkjes van WhatsApp hebben een upgrade gekregen. In plaats van dat je naar het bericht zelf moet gaan om te checken of iemand je appje al dan niet gelezen heeft, krijg je nu op je startscherm een overzicht van de status van je bericht. De vinkjes verschijnen vanaf nu voor de naam van je gesprekspartner. Yep, WhatsApp-stalken werd plots nog gemakkelijker.

WhatsApp vinkjes omzeilen

Niet zo’n fan van de vinkjes? Je kan ze gemakkelijk uitschakelen. Ga naar Instellingen > Account > Privacy en zet je leesbewijzen uit. Weet wel dat als je je eigen leesbewijzen uitschakelt, je die van een ander ook niet meer zal zien… Je kunt je blauwe vinkjes eventueel ook gewoon omzeilen door je smartphone op vliegtuigmodus te zetten, bijvoorbeeld.

Flair op WhatsApp

Flair zit ook op WhatsApp! Het is nu mogelijk om personal updates van de Fit & Gezond Challenge direct op je mobiel te ontvangen. Zo hoor je altijd als eerste over nieuwe video’s, winacties en gezonde recepten, je krijgt aanmoediging van de coaches en nog veel meer. Deelname is natuurlijk gratis! Dit is het nummer van Flair.

Lees ook: