Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De struggles van vrouwen met een vroege vogel als vriend

De struggles van vrouwen met een vroege vogel als vriend

De struggles van vrouwen met een vroege vogel als vriend

Ben jij een avondmens en is jouw vriend een ochtendmens, of juist andersom? Dan komen deze struggles – met de bijbehorende irritaties – je vast héél bekend voor. 

Een film kijken is onmogelijk

Hoe vaak vriendlief ook belooft écht niet in slaap te vallen tijdens de film, het is elke keer toch weer raak. Langzaam laat je je hand zakken voor zijn ogen en als hij dan geen kik geeft, weet je genoeg: meneer slaapt. Alweer!

Een dagje plannen

Hij wil het liefst bij zonsopgang al in de auto zitten, terwijl jij nog even wilt snoozen. De discussie die volgt brengt een hoop irritaties met zich mee. ‘Je kunt toch de vaatwasser uitruimen, schoonmaken of alvast ontbijt maken als je niet meer kunt slapen!’ Onze tip voor de mannelijke lezer: een vrouw met slaaptekort, daar wordt geen man vrolijk van.

Seks

De één wil ochtendseks, de ander avondseks. Hij probeert nog zo z’n best te doen niet direct in slaap te vallen maar tevergeefs. En wanneer hij wakker wordt, hoef jij nog even geen polonaise aan je lijf. ‘Sshht, laat me nog even slapen…’

Ontbijt op bed

Een ontbijtje op bed? Daar kan hij naar fluiten. Oké, hooguit op z’n verjaardag, maar verder blijf jij lekker tukken.

Goed gesprek

Een goed gesprek in bed is een mission impossible. De hele dag spaar jij gossip, nieuwtjes en belangrijke dingen als ‘waar gaan we nou naartoe deze zomer’ op om ’s avonds te bespreken in bed. Dan is er immers geen televisie of mobieltje dat afleidt. Maar dan komt-ie: ‘Praat maar schatje, ik luister.’ En… weg is-ie.

Lees ook