Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De leukste 1 aprilgrappen om te onthouden

De leukste 1 aprilgrappen om te onthouden

De leukste 1 aprilgrappen om te onthouden

Volgende week is het 1 april, kikker in je bil! De dag waarop flauwe grappen worden gemaakt en waar ook grote merken enthousiast aan meedoen. Lees snel verder voor een paar simpele ideeën en opvallende grappen van het afgelopen jaar.

1 april grappen

    • Verwissel de bordjes om van het toilet op kantoor, maak dus van het vrouwentoilet een mannen-wc en vice versa. Hetzelfde kun je doen met het duw- en trekteken op een deur. Verwissel deze of plak er iets overheen et voilà, een hoop gehannes bij binnenkomst.
    • Haal voorzichtig de Oreokoekjes van elkaar en schraap met een lepel de vulling weg. Nu doe je er tandpasta in en druk je de koeken weer op elkaar. Leg de koekjes voorzichtig terug in de verpakking of koektrommel en afwachten maar!

via GIPHY

 

  • Houd je hand onder de koude kraan en, terwijl je doet alsof je per ongeluk in zijn nek niest, schud je de druppels achter in de nek van je partner. He bah! Ook een lollig grapje om bij je kinderen uit te halen.
  • Is vriendlief of een goede collega een lichtelijke workaholic? Dan wordt dit grapje niet heel erg gewaardeerd. Maak een screenshot van zijn of haar desktop en verwijder vervolgens alle icoontjes. Stel het screenshot in als achtergrond en voor je het weet loopt hij of zij eindeloos te klikken op de icoontjes zonder resultaat. Gr$#@*&!!!
  • Lijm de eieren vast aan het eierdoosje. Flauw, maar wel heel lollig.

 

Een paar leuke 1 aprilgrappen van vorig jaar:

  • McDonald’s liet vorig jaar op 1 april weten met een heuse BigMac-kledinglijn te komen.
  • De Burger King had ook de lolbroek aan en introduceerde een whopperparfum. Het parfum zou alleen op 1 april te bestellen zijn voor 38 euro. Grapje natuurlijk!
  • Hunkemoller liet weten deze bijzondere bikinibroekjes te gaan verkopen. ‘Dé nieuwste trend op het strand.’ Wat blijkt? 1 april, kikker in je bil.

Wij zijn benieuwd naar de grappen van dit jaar!

Lees en bekijk ook