Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Wil je heen: dit briljante drive-in-uitje voor de kids is het leukste wat ze in tijden gaan doen

Wil je heen: dit briljante drive-in-uitje voor de kids is het leukste wat ze in tijden gaan doen

Wil je heen: dit briljante drive-in-uitje voor de kids is het leukste wat ze in tijden gaan doen

In de Jaarbeurs Utrecht is hard gewerkt om komende maand een speciale coronaproof theatervoorstelling op de planken te krijgen. Woensdag maakte Triple P Entertainment bekend dat daar op 13 juni de voorstelling ‘Juf Roos gaat op vakantie’ te zien zal zijn. Het wordt alleen geen normale theatershow, maar een heuse drive-in voorstelling. Wij durven te wedden dat jouw kids in tijden niet zo’n leuk en speciaal uitje hebben beleefd.

Gordels los, dansen maar

De auto’s staan verdeeld in vijf rijen in een cirkel rondom het extra hoge toneel opgesteld. Het geluid van de voorstelling is via een FM-frequentie in de auto te volgen. Ouders worden gevraagd bij aanvang van de show plaats te nemen op de achterbank zodat de kinderen voorin de show goed kunnen zien en mee kunnen toeteren met een liedje als daar om wordt gevraagd. Daarnaast is de show ook via grote videoschermen aan de zijkant van het toneel te volgen.

Doldwaas avontuur

In de voorstelling beleven de kinderhelden Juf Roos en Gijs een doldwaas en muzikaal avontuur. De speciale voorstelling van Juf Roos gaat op vakantie is bedacht en wordt geproduceerd door Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, bij het grote publiek bekend van hun rollen als Ernst en Bobbie in de gelijknamige televisieserie.

Lees ook
Steeds meer teddyberen achter ramen, kinderen op berenjacht

Wees er snel bij

De show duurt zestig minuten en is voor maximaal honderd auto’s te bekijken in een hal van de Jaarbeurs. Een kaartje voor de drive-in-show kost € 65,-, geldig voor één auto en drie personen. Voor een extra inzittende moet een meerprijs van € 10,- worden betaald. Leuk? Wacht dan niet te lang, want voor je het weet is er geen ‘parkeerplek’ meer over! Koop hier snel je tickets.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JufRoosTV (@jufroostv) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: iStock