Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Moét je naartoe: in Breda vind je nu een roze hotspot (ínclusief zwembad vol discodip!)

Moét je naartoe: in Breda vind je nu een roze hotspot (ínclusief zwembad vol discodip!)

Moét je naartoe: in Breda vind je nu een roze hotspot (ínclusief zwembad vol discodip!)

Ben jij continu op zoek naar Instagram-waardige hotspots waar je met je vriendinnen kunt vertoeven? Dan is The Cake Room in Breda er één voor op je lijstje. Lees: héél veel roze, gezellige pasteltinten, een zwembad vol sprinkles, een chocoladefontein en andere zoete lekkernijen. Daar moét je gewoon naartoe, toch?

Onlangs ontdekten we al een roze hotspot in Amsterdam, nu blijkt ook Breda een pareltje rijker te zijn. Plan een bezoekje aan The Cake Room, waar je sinds afgelopen weekend niet alleen kunt genieten van een geweldig interieur, maar óók kunt smullen van allerlei zoete creaties. Van taarten tot freakshakes en cupcakes: hier ben je aan het juiste adres. Liever een gezond ontbijtje? Dan is de unicorn bowl (Insta-momentje!) een must order.

Party time

Heb je iets te vieren? In het pastelkleurige tentje vind je een speciale rainbow room die geknipt is voor een babyshower, vrijgezellenfeest, gender reveal-party en ga zo maar door. In dat laatste geval kun je zelfs een roze of blauwe chocoladefontein neer laten zetten. Over fancy gesproken!

Lees ook
Hebben: deze roze (!) kamerplanten zijn dé interieurtrend van dit moment

Je vindt The Cake Room op de Veemarktstraat in de Brabantse stad en je kunt er zeven dagen per week terecht. Hieronder zie je alvast wat foto’s van het roze restaurant. Tof, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Indebuurt.nl/Breda | Beeld: iStock, Facebook