Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Bummer: atleten mogen niet aan trio’s doen tijdens de Olympische spelen

Bummer: atleten mogen niet aan trio’s doen tijdens de Olympische spelen

Reizen & Uitjes
Bummer: atleten mogen niet aan trio’s doen tijdens de Olympische spelen

Seks voor de wedstrijd: de meningen zijn erover verdeeld. Is het juist goed om voor dé prestatie eerst nog even een andere ‘prestatie’ te leveren, of is dat juist afleiding en is geheel onthouding de gouden formule voor succes?

Als het Nederlands elftal probeert een balletje zo vaak mogelijk in het doel te schieten op het moment de wereld toekijkt, worden voetballersvrouwen naarstig uit de hotelkamer van hun mannen geweerd. Geen potje kleien dus voor de wedstrijd voor onze oranje leeuwen. 

Massaal van bil

De Olympische Spelen daarentegen neemt het niet zo nauw met een robbertje seks. In 2018 werd tijdens de Olympische Winterspelen door de organisatie ruim honderdduizend condooms uitgereikt, dat zijn er 37 stuks voor iedere atleet. Rio de Janeiro maakte het nog bonter toen de Zomerspelen daar in 2016 werd gehouden. Elke atleet had toen de beschikking over 42 condooms. Niet gek dat Tinder overuren draait tijdens de spelen. Je zou bijna vergeten dat het event van origine draait om sportprestaties.


Lees ook: 
Oranje Leeuwinnen kunnen zich plaatsen voor Olympische Spelen

Het kan net

Even leek Tokyo, waar de Zomerspelen dit jaar gehouden worden, de pret voor de atleten te bederven. In het kader van duurzaamheid zijn zoveel mogelijk materialen in de slaapkamers van de sporters recyclebaar. En dat betekent een kartonnen (!) bed. Voor de spelers die daar lichtelijk over in paniek verkeerden heeft de fabrikant van de bedden redelijk goed nieuws. De slaapplaatsen kunnen maximaal 200 kilogram aan gewicht dragen. Zolang de sporters het dus bij één bedpartner houden moet het lukken in het groene bed. Maar een trio kunnen ze op hun blokjesbuik schrijven. 

Zo ziet het bed eruit:

Bron: newsmonkey.be | Beeld: Unsplash

Shoppen is altijd een goed idee