Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Wil je heen! Deze bioscoop is 24/7 open

Wil je heen! Deze bioscoop is 24/7 open

Wil je heen! Deze bioscoop is 24/7 open

Nooit tijd om naar de bioscoop te gaan, we feel you (working) mom. Goed nieuws! De bioscoop Pathé Arena in Amsterdam blijft vanaf nu dag en nacht open. Hét excuus om met je vriendinnen een filmpje te pakken wanneer je niet kan slapen. En de kinderen (een keer) wel, terwijl je partner oppast. Gevalletje: moet kunnen!

De nachtfilm die kennen we, op piekdagen (donderdag tot en met zaterdag) worden er in de grote steden in het diepst van de nacht een filmpje (of twee, als je geluk hebt) gedraaid. Maar er is meer dan alleen een nachtfilm…

24/7 bioscoop

Eerder dit jaar werd er al geëxperimenteerd bij Pathé met dit nieuwe concept van de 24 uur-openingstijden. En wat blijkt? Mensen hebben echt de behoefte om ‘s nachts naar de film te gaan.

Lees ook
Hef het glas: nieuwe Netflix-komedie ‘Wine Country’ is hílarisch

Pathé wil nu gaan kijken of er in Amsterdam ook mensen zijn die ‘s nachts een filmpje willen kijken. Een perfect tijdstip om een horrorfilm te kijken. Of ga jij liever naar een romcom? De pilot duurt tot en met 20 juli. Tot die tijd is Pathé Arena Amsterdam 24 uur per dag geopend. Ga jij een nachtfilmpje pakken?

Verhalen vertellen

Pathé is met al die vernieuwingen ook heel erg bezig om verhaal te vertellen. Naast Game of Thrones, sportevents en de nachtbioscoop, laat de exploitant ook gewoon een opera’s en musicals uit New York zien. Plus: alles kan gestreamd worden. Dan is er ook nog het gemak waarmee je via digitaal en apps je kaartje kunt boeken, een heel abonnement kunt nemen en een trailer bekijken. Keep up the good work, Pathé!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify.nl | Beeld: iStock