Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > BEWEZEN: 51% verkiest koffie boven seks

BEWEZEN: 51% verkiest koffie boven seks

BEWEZEN: 51% verkiest koffie boven seks

’s Ochtends niet in de mood, maar wel bijzonder moody en snakkend naar koffie? Volgens een onderzoek is dat een perfect normaal gevoel. Meer dan de helft van de mensen verkiest namelijk een dampende kop koffie boven seks.

Kiezen: koffie of seks?

Onderzoekers onderzochten 7.455 respondenten in de Verenigde Staten, Dubai, China, Frankrijk, Duitsland en India. Ze ontdekten dat 51% van hen liever langer zonder seks door het leven ging dan zonder een kopje koffie. 62% zou zelfs alcohol voorgoed afzweren om ’s ochtends een bakje troost te kunnen drinken.

Niet zo verwonderlijk dat mensen koffie verkiezen boven seks. Koffie is als het ware een momentje tijd voor jezelf in vloeibare vorm. Jij en je kopje tegen de rest van de wereld. Het drankje wakkert ook onze creativiteit aan. En laten we eerlijk wezen: het is zo verslavend.

Moet er koffie door jouw aderen stromen om de dag te beginnen? Drink dan maximaal vier kopjes per dag. Zo geniet je van de voordelen van koffie zonder op en neer te wippen van de cafeïne. Fun fact: in de televisieserie Friends sloeg de cast voor € 9.000 aan koffie achterover.

Bron: Women’s Health

Lees ook: