Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Ben jij een theeleut?

Ben jij een theeleut?

Ben jij een theeleut?

Hmm… wij zijn dol op thee. Dat heb je misschien wel gemerkt in het laatste nummer van Flair, waar je écht alles over thee kunt lezen. Maar wanneer ben je nu een bovenmatige theedrinker? Hieronder vind je 5 dingen waaraan je kunt herkennen dat jij een theeleut bent!

1. Je drinkt liever thee dan koffie

Het is een bekende vraag: heb je liever thee of koffie? Sommige mensen drinken beide en andere zweren bij een van de twee. Welke van de twee de theeleut prefereert kun je wel raden.

2. Er zijn altijd theezakjes in je tas te vinden

Je neemt theezakjes mee waar je ook gaat. Want je moet er natuurlijk niet aan denken dat er geen lekkere thee aanwezig is! Daarom zijn er altijd wel een paar theezakjes in jouw tas te vinden.

3. Je hebt de grootste theeverzameling op kantoor

Niet alleen thuis, ook op je werk heb je een aardige stash verzameld met jouw favoriete theesmaakjes. En je bent er trots op!

4. Buiten de deur bestel je thee

Jij hebt het nooit over ‘even een bakkie koffie doen’, maar juist over ‘samen een theetje drinken’. Tijdens afspraken vraag je ook meestal om thee, ook al zit je in een koffiecafé.

5. Je drinkt meer thee dan gemiddeld

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste regel voor het zijn van een theeleut. Nederlanders drinken gemiddeld 2 à 3 koppen thee per dag (dat is zo’n 100 liter per jaar!). Zit jij daar ver boven? Grote kans dat je dan een theeleut bent!

Wij zijn benieuwd: ben jij een echte theeleut? En waar kun je een theeleut volgens jou aan herkennen?

 Lees ook: Handig | Verwijder thee-aanslag