Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Beautybloggers smeren massaal aftershavebalsem op hun gezicht

Beautybloggers smeren massaal aftershavebalsem op hun gezicht

Beautybloggers smeren massaal aftershavebalsem op hun gezicht

(Copyright: NikkieTutorials)

Eentje begon ermee en nu doen de beautybloggers het allemaal: een aftershavebalsem voor mannen op je gezicht smeren als primer. Het zou wonderen doen voor je make-up en ervoor zorgen dat die veel langer blijft zitten. Zélfs Kylie Jenner is on board.

De Nederlandse NikkieTutorials was de eerste om op YouTube deze hype te lanceren. Zij liet weten te zweren bij de Nivea Men Aftershave Balsem als primer voor haar make-up. Ze beweerde dat het dé perfecte basis is die ervoor zorgt dat je make-up extra lang blijft zitten. Andere beautybloggers pikten deze tip op en raakten één voor één ook verslaafd.

Gisteren liet Kylie Jenners make up artist via Snapchat weten dat ook zij het de beste manier vindt om haar gezicht te primen voor ze foundation aanbrengt.

Wat is er zo speciaal aan?
De grote hoeveelheid glycerine die erin zit. Glycerine werkt als lijm voor je make-up. Het zorgt ervoor dat alles wat je nadien aanbrengt goed hecht aan je huid. Make-upprimers zullen dus vaak ook dat ingrediënt bevatten, maar niet noodzakelijk in dezelfde hoeveelheid. En waarom een dure primer kopen als je deze balsem voor maar € 8,07 kunt kopen?

Lees ook